Store finder
2021 İLKBAHAR&YAZ MODASI RENK TRENDLERİ

Her sene moda dünyasının büyük merakla beklediği yılın rengi Pantone tarafından bu ay açıklandı. 2021 yılının rengi klasik mavi olacak. Zamansız, her sezonda kendine yer bulan, sade ancak çekici bir renk olan klasik mavi 2021 yılında sıkça karşımıza çıkacak!

Bu açıklamanın ardından 2021 İlkbahar&Yaz renk trendleri de kendini belli etmeye başladı. Bu yıl mevsimleri yansıtacak canlı, göz alıcı enerji dolu parçalar vitrinleri süsleyecek ancak yine klasikler de kendilerine yer bulacak. Toprak tonları ve siyah bu yıl da sıkça kullanılan renklerden olacak.

İlk olarak Londra Moda Haftası’nda kendini gösteren ateşli kırmızı sezonun en iddialı rengi olacak. Günlük parçalarda olduğu kadar, gösterişli gece elbiselerinde de göreceğimiz bu renk çanta ve ayakkabılarda da çokça kullanılacak.

Portakal kabuğu ise iddialı renklerden bir diğeri. Yaz aylarında dahi nadiren kullanılan portakal kabuğu, bu sene yaz ve sonbahar aylarında ön plana çıkacak. Balkabağını andıran bu renk sizin için yeterince canlı değilse parlak turuncu tam da ihtiyacınız olan seçimlerden olabilir!

Göz dolduran safran sarısı ise fazla canlı renk sevmeyenler için en doğru seçimlerden biri olacak, bu yıl vitrinlerde çok sık göremesek de ilkbahar ve yaz aylarında etkileyici tasarımlarla kendini gösterecek.

Yılın en sık kullanılacak renklerinden biri de koyu mor olacak. Pastel tonlarıyla uyumu, ağır duruşuyla birlikte tüm tarza hitap ediyor. Özellikle enerjik bir kombin isteyenler sarı renk ile kullanabilir.

Tüm bu enerji dolu renklerin yanında rahatlatıcı ve sakin pasteller, yeşilin en sakin tonları, eskitilmiş denim mavi de yıl boyu tüm markaların severek kullanacağı renkler arasında gösteriliyor. Ayrıca bej, deve tüyü, grinin en açık tonları ve yine açık kül renkleri bu sezonun güçlü renkleri arasında gösteriliyor.

rg_frigo