Store finder
VİRÜSE KARŞI MASKE

Havada görülmeyen virüslere, tozlara, mikroplara karşı koruma sunan maske imalatçısı olarak toptan ve perakende satışlarımız bulunmaktadır. 

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs tehdidi devam ederken maske kullanımı ihtiyacı da her geçen gün artmakta. İnovastil olarak sizlere tavsiyelerimiz;

-Öksürüyorsanız ya da hapşırıyorsanız maske kullanın.

-Maskeler sadece alkol bazlı el ovma veya sabun ve su ile sık sık el temizliği ile beraber kullanıldığında etkilidir.

-Bir maske takarsanız, nasıl kullanılacağını bilmeli ve uygun şekilde imha etmelisiniz.

Yüz maskeleri, hastalığın başkalarına yayılmasını önlemek için COVID-19 belirtileri gösteren kişiler tarafından kullanılmalıdır. Enfekte biriyle yakın temas halinde olmanız söz konusu ise, maske virüsün bulaşma riskini azaltacaktır. Corona virüs belirtileri gösteriyorsanız ya da teşhis edilmişseniz, maske takarak başkalarını koruyabilirsiniz. Bu nedenle hastalara bakan sağlık ve sosyal bakım çalışanları için maske takmak oldukça önemlidir ve ayrıca hasta olan birine bakması gereken aile bireylerinin de kullanılması tavsiye edilir.

Unutmayın ki gözlerinize, burnunuza ve ağzınıza yıkanmamış ellerle dokunmaktan, hasta insanlarla temastan kaçınmalı, öksürdüğünüzde ve hapşırdığınızda ağzınızı kapatmalı ve nesneleri ve yüzeyleri sık sık dezenfekte etmelisiniz.

rg_frigo